Paddenstoelen die plastic eten


download (1)Plastic Eating Mushrooms!

 

Published on Aug 19, 2015

In this episode of Upgrade, Motherboard dives head first into the R+D world surrounding the development of fungi as a viable replacement for plastic, and the people who hope it can lead to a better and more sustainable future.

 

You are what you eat…I wouldnt eat it something that can break down plastic cant be good for you all I have to say…BUT great if it can rid the Earth of all the plastic waste us humans have created…BUT then how to get rid of the invading mushrooms that probably at some point will be found to be just as toxic??? Just wondering… if it is the answer or just another way to create a new one?

 

Bezoek me ook Sociaal (op You Tube vindt U alle afspeellijsten waar ik aan aan het werken ben)

 

   social_youtube-follow-on-you-tube  indexfollow-us-on-google  social_pintrestfollow-on-pinterest1

Naar de startpagina ➽➽ KLIK HIER ☚ ✔

Belangrijke mededeling

Vanaf vandaag (27/04/16) zal er op elk artikel en elke pagina het volgende statistieken-widget worden aangebracht, waar U kunt zien hoeveel bezoekers en in welke landen dit bericht of deze pagina werd bezocht

Flag Counter

 

 

Advertenties

IK ZOU HET FIJN VINDEN INDIEN U HIER BENEDEN EEN REACTIE ZOU WILLEN PLAATSEN, ALVAST BEDANKT THEO HERBOTS --LET WEL ALS U IN DE REACTIE EEN LINK PLAATST, DAN ENKEL EEN LINK NAAR IETS DAT AAN PARMACULTUUR KAN GELINKT WORDEN, EN MAXIMUM TWEE LINKEN PER REACTIE

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s