Weerbericht // weather forecast // prévisions météorologiques Verneem meer ➽➽ KLIK HIER ☚ ✔


Voor een tuinier is het zeer belangrijk om een planning te maken, evenwel op het weer hebben wij geen vat.

Bijvoorbeeld: voor het zaaien van bonen is een bodemtemperatuur van 15 graden celcius vereist, indien men bij een lagere bodemtemperatuur zaait, zullen de bonen in de grond wegrotten in plaats van te kiemen.

Dit jaar is er reeds zeer vroeg in de maand mei een langere periode van temperaturen tot zelfs 25 graden voorspeld. Ik heb daar van geprofiteerd, heb de zaaigleuven gemaakt, nat gegoten en een paar dagen laten opwarmen, de bonen er in en tegen dat het terug kouder werd, waren zij gekiemd en kwamen reeds mooi uit. Maar dan moet men het weerbericht zeker in het oog houden, want bonen kunnen totaal geen nachtvorst verdragen, indien dit toch nog wordt voorspeld is afdekken geblazen. Indien in de maand mei een langere koele natte periode wordt voorspeld en men toch vroege boontjes wilt, dan kan men dit omzeilen door in potjes voor te zaaien op een warme plaats en zodra het weer beter wordt, ter plaatse uitplanten.

Dit is slechts één voorbeeld van hoe belangrijk het volgen van het weerbericht is.

Daarom, klik dagelijks via Google in weerbericht en blijf zo op de hoogte om allerlei onaangename verrassingen te voorkomen.

Om het U te vergemakelijken geef ik hier beneden enkele weerstations weer, klik gewoon op de tekeningen en de rest is kinderspel. Bekijk welk het best bij U past en U blijft van dag tot dag en van uur tot uur op de hoogte

download (1)Metoevista

http://www.meteovista.be/

http://www.meteo.be/meteo/view/nl/65239-Home.html

downloadkmi

MSN weer

downloadmsn WEER

http://www.msn.com/nl-be/weer/vandaag/Tienen,Vlaanderen,Belgi%C3%AB/we-city-50.810,4.930?iso=BE&ocid=U207DHP

Write a new post in response to today’s one-word prompt. Not sure how to participate? Here are the steps to get started.

Bron: Dream

Advertenties

IK ZOU HET FIJN VINDEN INDIEN U HIER BENEDEN EEN REACTIE ZOU WILLEN PLAATSEN, ALVAST BEDANKT THEO HERBOTS --LET WEL ALS U IN DE REACTIE EEN LINK PLAATST, DAN ENKEL EEN LINK NAAR IETS DAT AAN PARMACULTUUR KAN GELINKT WORDEN, EN MAXIMUM TWEE LINKEN PER REACTIE

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s